MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 PIC Programmer
 its working now but programming help

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
SpartanXx666xX Posted - 07/17/2010 : 21:27:16
okay i got the programmer working now.

but a few questions:

when i load my hex file and click on verify i still get an error saying good 0x2b04 bad 0x000

but when i click on program it programs the chip....should i be worried about that?

also once i click program and the software programs the chip it says program complete. and when i try to read the chip it opens with all 3FFFF almost like its blank

is that suppose to happen or is the hex file that i just programmed it with suppose to show up??
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 07/17/2010 : 22:27:01
Looks like the chip is code protected.

If chip been protected, the you are unable to read it or verify it afer it locked.

Check your CFG word code protect bit.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.11 sec. Snitz Forums 2000