MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 True USB Willem Programmer (GQ-2X, GQ-3X, GQ-4X)
 Problems writing AM29F400BT

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
Perryking Posted - 04/17/2016 : 07:10:44
Hi, I bought a new GQ-4X, latest software 7.03. I have problems writing AM29F400BT. I can read without problems with adapter 019, set jumper in 29F and 5V, but cannot write.

I tried with two memories.

Error message:

Write failed, address=0x01002E, buffer=0x36, device=0x85

What can I do to write on those memories? Any software or firmware update?

Thanks!
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 11/02/2016 : 12:29:36
There are many factors can cause the write fail.

First you need to get ID correct. If not, then check the chip with adapter contacting, also the bad chip will cause the incorrect ID reported.
bostjannose Posted - 10/31/2016 : 05:10:37
hi guys
I also can not read Am29F400BT. I use the adapter ADP-019, set jumper and 29f and 5V, but can not read. What is wrong.
Thanks
Perryking Posted - 04/19/2016 : 04:50:06
Thanks!

Solved.
ZLM Posted - 04/18/2016 : 22:00:50

You need to erase the chip first.

Then write.
Perryking Posted - 04/18/2016 : 09:44:31
I checked all pins continuity and ok. I tried also lower speed.

I can read the original flash file, and verify its ok. If I tried to load another file, fail.
Perryking Posted - 04/18/2016 : 08:03:34
There are any adaptaer for this chips without springs?
ZLM Posted - 04/18/2016 : 06:53:17
Try:

1. make sure all pin contacts are good
2. Slower speed.
3. latest software.
4. a different USB cable.
5. another chip


MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.08 sec. Snitz Forums 2000