MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 PCB3b hardware error

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
hackbar Posted - 06/12/2012 : 14:36:46
I have a PCB3b dual-power Willem that I've been modifying to do 25V VPP. I replaced two transistors, the inductor, and the 7805.

VPP and VCC are now great in test mode, however when I try to program the software gives me "Hardware error: check power & connection".

How do I fix this?

I started a topic on the ezoflash forums, but it's sat unanswered for a while:
h**p://www.ezoflash.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=5659
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 06/18/2012 : 12:58:01
This is nothing to do the VPP.

It related to your data cable connection and power cnnection.

Use self test procedure to check it.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.14 sec. Snitz Forums 2000