MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 Dual Power Willem and PIC16F877A

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
infrared Posted - 11/23/2009 : 14:20:13
Hello,

i have the Dual Power Willem Universal EPROM Programmer and
i want to program the PIC16F877A thru ICSP but with no luck.

When i click electronic Id button it displays ???? in Device Pic Name.
The problem is that when programming the PIC return "Error verifying PIC"

The pins of ICSP (J5) in my programmer is from bottom to up:
1. VPP
2. Vcc
3. GND
4. RB7
5. RB6

When i check the voltage from every pin i have
vpp = 12.5 volt
vcc = 5v
rb7 = about 0.7
rb6 = about 2.7

I use DC 9 volt power.

The software i use is 0.97ja.

What am i doing wrong ?
I programming 2716 and 2732 eproms with no problem at any voltage.

Please help!!!
4   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 12/01/2009 : 21:17:13
ICSP pin connection and DIP setting.
infrared Posted - 11/26/2009 : 00:28:06
Any help about my problem please ?
Am i doing wrong something ?

infrared Posted - 11/24/2009 : 00:40:57
You mean to check the ICSP pin connection or something else ?
ZLM Posted - 11/23/2009 : 16:39:22
Double check you connection again.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.14 sec. Snitz Forums 2000