MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 Dual Power Willem EPROM timeout error

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
thundachiken Posted - 09/05/2006 : 09:39:33
Hey guys, this is my first post. When I try to erase AT29C256 chips, I get a time out error. It will confirm h/w, chip ID, read & verify, & program ok, but not erase.

Any ideas?

Kevin
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
thundachiken Posted - 09/05/2006 : 11:04:23
Aahhh, i did'nt know that about those chips. But is there still a problem with my settings that allow it to time out?

Thanks!
ZLM Posted - 09/05/2006 : 10:37:32
AT29C256 does not need a erase. It will be overwiten by new data.
If you need a blank chip, fill the buffer by FF and write it to chip.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.16 sec. Snitz Forums 2000