MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 Help with erasing 27SF512 ?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

moparzrule

USA
4 Posts

Posted - 12/12/2007 :  06:14:00  Show Profile  Reply with Quote
Hello first off I'd like to say I researched and couldn't find an answer that worked for me. Perhaps it's because I couldn't find anybody else using the enhanced dual power programmer. Found lots using the enhanced universal, and the standard DP. Here's a link to the enhanced DP-
h**p://www.mcumall.com/comersus/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=3199
OK, so I'm trying to use 27sf512 chips, but they won't erase. I'm using the .97ja software. I have the DIP switch set correctly and it goes through 0-100% and says device erase OK, but then I do the blank check and it says device NOT empty. I can't burn anything on now because it says error at ''000000 chip=0x04 buffer=0x52'' and I don't know what that means. Any help would be appreciated, thanks!

Edited by - moparzrule on 12/12/2007 12:28:13
Reply #1

moparzrule

USA
4 Posts

Posted - 12/12/2007 :  12:54:23  Show Profile  Reply with Quote
I'm thinking I have some jumpers in the wrong spot. But I do add a jumper to the J1 in the vertical position to erase, but do I need to remove one somewhere and/or move another pin? Which one sets this to 12.75v, shouldn't it come preset to 12.75 though? Something isn't right that it's not erasing but I cannot figure it out.
Go to Top of Page
Reply #2

moparzrule

USA
4 Posts

Posted - 12/12/2007 :  13:04:07  Show Profile  Reply with Quote
Actually I just tried another chip and it erased and I did the blank test and it said device is empty. But now I cannot seem to load my BIN on the chip. I'm using an offset of 8000. But it says-
error at 0x000000 chip=0x00 buffer0x52

Anybody know what that means? I would REALLY appreciate info on this!
Go to Top of Page
Reply #3

moparzrule

USA
4 Posts

Posted - 12/12/2007 :  13:17:49  Show Profile  Reply with Quote
Figured it out, J4 jumpers not set the PCB3!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.12 sec. Snitz Forums 2000