MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 General Discuss
 GQ-4x4 TMM27256D issue
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

4ndy_B

United Kingdom
2 Posts

Posted - 12/18/2019 :  08:44:10  Show Profile  Reply with Quote
Hi

I am new to EPROM burning and I'm slowly crawling up the learning curve

I've had success with 2764 and 2716 chips but now need to check and possibly burn a 27256 (Pinball machine sound ROMs). However the specific chip TMM27256D-15 is not listed under Devices.
I have used other of the 27256 flavours listed but, regardless of wich device I use, my GQ-4x4 only reads FF at every location on one chip and FB at every location on the other.

I don't believe that both chips have suddenly become corrupted to this extent when previously working fine and suggest the GQ-4x4 is struggling to read them.

Both chips report as blank and they appear to be succesfully written and verified with the pinball code but reading them back gives the same result of either all FF or all FB.

Can someone offer any guidance?

Thanks

Andy


GQ-4x4 1.0 @ SW Re. 7.23
USB Driver Re.3.0
Software Re. 7.23
Reply #1

anniel

2283 Posts

Posted - 12/18/2019 :  09:45:10  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 4ndy_B

Hi

I am new to EPROM burning and I'm slowly crawling up the learning curve

I've had success with 2764 and 2716 chips but now need to check and possibly burn a 27256 (Pinball machine sound ROMs). However the specific chip TMM27256D-15 is not listed under Devices.
I have used other of the 27256 flavours listed but, regardless of wich device I use, my GQ-4x4 only reads FF at every location on one chip and FB at every location on the other.

I don't believe that both chips have suddenly become corrupted to this extent when previously working fine and suggest the GQ-4x4 is struggling to read them.

Both chips report as blank and they appear to be succesfully written and verified with the pinball code but reading them back gives the same result of either all FF or all FB.

Can someone offer any guidance?

Thanks

Andy


GQ-4x4 1.0 @ SW Re. 7.23
USB Driver Re.3.0
Software Re. 7.23

Try a lower speed.
Go to Top of Page
Reply #2

4ndy_B

United Kingdom
2 Posts

Posted - 12/19/2019 :  03:21:56  Show Profile  Reply with Quote
Tried all speeds with the same result.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.11 sec. Snitz Forums 2000