MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 Problem Burning AT29c256
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vincentes2000

France
6 Posts

Posted - 10/24/2005 :  05:07:04  Show Profile  Reply with Quote
Hi

With Enchanced Willem Programmer, i burn with My Computer AMD K6 300 MHZ and, i am error on sector 2 when i load a file .hex, but if i erase with x00 the buffer, i can burned all sector ?

i think that the burner make her job very well... but this my computer is not very fast for burner the AT29c256 or the chip that corrupted ?

Thank's

PS : I m sorry for my bad english..
Reply #1

usb

138 Posts

Posted - 10/25/2005 :  12:13:17  Show Profile  Reply with Quote
Most likely your PC has many application runing.

Try to turn off all the higher priority software such as Anti-virus, CD burner and other hardware monitor software. The AT29C256 need write each byte data within 150us time frame. If it stops in the halfway writting, you may need to exit the software and restart the software again. That will make difference.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.22 sec. Snitz Forums 2000