MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 My ass is on the line ..can somebody please help
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vgallardo

Mexico
6 Posts

Posted - 02/08/2006 :  20:14:13  Show Profile  Reply with Quote
Im trying to program an eprom m27c801 but i keep getting errors,

error at 0x000000 chip = 0xFF buffer= 0x00

this is for a PBX, their incomunicated so you can imagine how important it is for me to get it to work again.
This is what i have to work with: 4-- m27c801 two used two new, one uv eprom eraser, one dual power willem universal programer and about 6 or 8 hours to get it working again.

can anybody please ..please please.. please please please please
help.

i cannot get the programer to work



victor m gallardo
tijuana B.C. Mexico
Reply #1

ZLM

2926 Posts

Posted - 02/08/2006 :  21:17:10  Show Profile  Reply with Quote
Please check all the jumper settings. Espacilly on J3, which is just left side of DIP switch. It should be no jumper on it. The jumper is sert on the P1-A19 of JP-1.

For the jumper setting please see:

http://www.mcumall.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106
Go to Top of Page
Reply #2

vgallardo

Mexico
6 Posts

Posted - 02/08/2006 :  21:56:01  Show Profile  Reply with Quote
done that and no luck ...the jumpers are fine i cant seem to program the eprom

victor m gallardo
tijuana B.C. Mexico
Go to Top of Page
Reply #3

vgallardo

Mexico
6 Posts

Posted - 02/08/2006 :  22:00:56  Show Profile  Reply with Quote
when programin should i enable the option "skip write 0xFF"?

victor m gallardo
tijuana B.C. Mexico
Go to Top of Page
Reply #4

vgallardo

Mexico
6 Posts

Posted - 02/08/2006 :  22:04:52  Show Profile  Reply with Quote
im using a 12v ac adapter 1000ma, is that ok?
im using the parallel cable.


victor m gallardo
tijuana B.C. Mexico
Go to Top of Page
Reply #5

vgallardo

Mexico
6 Posts

Posted - 02/08/2006 :  22:21:10  Show Profile  Reply with Quote
i meant 12v dc 1amp

victor m gallardo
tijuana B.C. Mexico
Go to Top of Page
Reply #6

ZLM

2926 Posts

Posted - 02/10/2006 :  22:40:17  Show Profile  Reply with Quote
1. "skip write 0xFF" doesn't matter.
2. 12V DC 1amp power adapter more than enough.
3. Please try to increase the tWp to maximume.
4. Remove the chip, and in Test H/W page, check the Vpp-1 check box, and then check if there is a 12.7V Vpp on pin 24 of ZIF.

Edited by - ZLM on 02/10/2006 22:43:38
Go to Top of Page
Reply #7

chaos89-dot-com

7 Posts

Posted - 04/01/2006 :  22:45:56  Show Profile  Reply with Quote
If your refering to measuring the voltage on VPP, would that would be pin 1 of the ZIF socket. I measured voltage on pin 24 when programming and I am only getting 12.25VDC
I measured the voltage on pin 1 of zif and I am only getting 12.49VDC
Not 12.7VDC

How do we up the power to program these eproms without using the 15 voltage setting?


Edited by - chaos89-dot-com on 04/01/2006 23:54:26
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.23 sec. Snitz Forums 2000