MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Using The Enhanced/Dual power Willem Programmer
 dual power pci parallel card not working
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shawn

1 Posts

Posted - 04/11/2011 :  21:19:50  Show Profile  Reply with Quote

I have purchased a new computer which of coarse has no parallel port. first I tried a parallel to usb cable with no luck(still have and would prefer to use but doesn't matter).
next I installed a pci parallel card with no luck
how can I get this thing to work
Using Willem dual power running xp pro on p.c (card) vista on lap (for cable)
Reply #1

ZLM

2926 Posts

Posted - 05/11/2011 :  00:04:49  Show Profile  Reply with Quote
It is hard to let it work on new computer. There are lot of things need to get configured if you add a LPT port card.

I suggest you to get GQ-4X programmer. That will be much easier for you.
Go to Top of Page
Reply #2

Martin Baugh

United Kingdom
4 Posts

Posted - 09/23/2011 :  08:21:24  Show Profile  Reply with Quote
Some of us cant afford to buy another programmer due to the recession, so their must be some way to get this to work on more modern computers.
Go to Top of Page
Reply #3

Martin Baugh

United Kingdom
4 Posts

Posted - 09/24/2011 :  02:12:11  Show Profile  Reply with Quote
For those with Windows Vista and Win 7 64 Bit this article should sort out the problem :- h**p://www.downtowndougbrown.com/2010/10/sivava-willem-eprom-programmer-on-windows-7-64-bit/.
Hope this helps.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.17 sec. Snitz Forums 2000