MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 PIC Programmer
 PRG-017 board not responding
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bigandrewgold

1 Posts

Posted - 04/26/2012 :  13:30:20  Show Profile  Reply with Quote
So I recently bought a PRG-017 in order to program some 16f628a's that I have. I got all the stuff installed and it does not work.

On my w7 x64 it says that it can not recognize the chip, then if I click ignore it does the same thing as my vista machine

on my vista x64, it pops up these 2 messages



and this is how i have the chip on the programmer(notch is at the top)




How can I fix this?
Reply #1

ZLM

2926 Posts

Posted - 05/11/2012 :  19:28:24  Show Profile  Reply with Quote
check USB cable.
Go to Top of Page
Reply #2

anniel

2404 Posts

Posted - 08/15/2018 :  15:21:23  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bigandrewgold

So I recently bought a PRG-017 in order to program some 16f628a's that I have. I got all the stuff installed and it does not work.

On my w7 x64 it says that it can not recognize the chip, then if I click ignore it does the same thing as my vista machine

on my vista x64, it pops up these 2 messages



and this is how i have the chip on the programmer(notch is at the top)




How can I fix this?



Wonder why the chip is not placed in the ZIF like the image commands.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.17 sec. Snitz Forums 2000