MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Novice Place
 add device
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

reivin

Argentina
5 Posts

Posted - 04/20/2018 :  09:35:04  Show Profile  Reply with Quote
I would like to add software for WINDBOND EEPROM 25Q64FVSIG to my GQ-4X4 programmer. Can anyone assist me?.
Reply #1

anniel

1092 Posts

Posted - 04/20/2018 :  09:59:47  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reivin

I would like to add software for WINDBOND EEPROM 25Q64FVSIG to my GQ-4X4 programmer. Can anyone assist me?.




Name="W25Q64FVSIG",ID="EF6017",Class="W25X10",Category="SERIAL_EPROM",MFG="Winbond",Vcc="3.6V",CodeSize="8388608",Adapter="ADP-081, ADP-027 adapter";
Go to Top of Page
Reply #2

reivin

Argentina
5 Posts

Posted - 04/20/2018 :  10:02:35  Show Profile  Reply with Quote
thanks
Go to Top of Page
Reply #3

reivin

Argentina
5 Posts

Posted - 04/20/2018 :  10:20:13  Show Profile  Reply with Quote
VerifyFailed. Address=0x000010, Device=0.5A, Buffer=0xFF
Go to Top of Page
Reply #4

reivin

Argentina
5 Posts

Posted - 04/20/2018 :  12:22:15  Show Profile  Reply with Quote
How do I solve this error?
Go to Top of Page
Reply #5

anniel

1092 Posts

Posted - 04/23/2018 :  04:02:48  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reivin

thanks



You're welcome.
Go to Top of Page
Reply #6

anniel

1092 Posts

Posted - 04/23/2018 :  04:03:22  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reivin

VerifyFailed. Address=0x000010, Device=0.5A, Buffer=0xFF



Is this a new chip?
Go to Top of Page
Reply #7

anniel

1092 Posts

Posted - 04/23/2018 :  04:03:56  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reivin

How do I solve this error?



Bad contact with the adapter?
Go to Top of Page
Reply #8

reivin

Argentina
5 Posts

Posted - 05/31/2018 :  12:24:43  Show Profile  Reply with Quote

put the adapter and I get an error reading id is connected with adapter adp-99 and adp-81a
Go to Top of Page
Reply #9

anniel

1092 Posts

Posted - 05/31/2018 :  17:14:03  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reivin


put the adapter and I get an error reading id is connected with adapter adp-99 and adp-81a



Why do you use ADP-099?
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.11 sec. Snitz Forums 2000