MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Open Source Project Willem Programmer Hardware
 Cant write to 27C322 Eproms

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
topgeargames Posted - 11/25/2011 : 21:58:14
hey, i have tried to write to multiple eproms of the 27C322 type, all with no luck. I am using a 18V ac power supply, and have also tried it with a 12V supply.

The chip is recognised and blank check shows its empty, and then when i go to write to it it writes all the wrong bytes of code!

Every last byte is wrong. but it manages to write the entire chip.

What am i doing wrong?

Im using willem version .98D5 on PCB50.
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 12/15/2011 : 11:29:46
This is the only adapter for this chip.
topgeargames Posted - 12/07/2011 : 15:35:05
Thanks for your help so far ZLM.
So you think the adapter is faulty? That sucks, i bought it from MCUmall and it hasnt worked since i got it, so i guess it makes sense that it could be faulty.

Is there a different adapter you would recommend?
ZLM Posted - 12/05/2011 : 22:24:12
The adapter is wrong in this case.
topgeargames Posted - 12/01/2011 : 09:51:29
No ZLM you miss read that. EVERY byte is wrong. i meant all of them. I even tried a different programmer (GQ-4X) and it fails at the same spot every time. Im using the ADP-054 adapter with the 4X and still nothing. Heres what happens:

"Chip is blank
c:\users\downloads\test.bin.
Speed = 3
ID check skipped
Writing... Code
Elapsed time: 2.44 seconds.
Write failed, Address=0x000000, Buffer=0x4C Device=0x48
Write failed"

It fails at the same place every time. I bought the GQ4x because i thought my willem was faulty, but now the 4X is failing too so i dont know what to do...
ZLM Posted - 11/30/2011 : 20:20:01
If it only the last byte wrong, then looks like software related. Try use other software version. Like 0.97j version.
topgeargames Posted - 11/30/2011 : 13:04:53
Come on people! this site doesnt have much for forum activity do they... I am in need of any answers here. I cant find out any information, ive done extensive searching on the web and cant seem to find anything out. Seeing as this site is for people who use eprom programmers i expected a better turn out

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.14 sec. Snitz Forums 2000