MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 TOP USB Programmer
 configuration word

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
zerc Posted - 07/02/2005 : 09:23:13
i have a top2004 programmer.when i insert a hex file and a pic chip the configuration is wrong or there is not exist.if anybody knows something please help
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Hugo Posted - 07/27/2005 : 03:41:28
Hi
Same problem on my site, must always set the config bits, the TopWin never read config from hex, as well the location of the EEprom, all different programmers it NO problem except this one I thing I wasted money.
usb Posted - 07/05/2005 : 12:02:44
How do you know the configuration is wrong? more detailed info needed.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.04 sec. Snitz Forums 2000