MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Open Source Project Willem Programmer Hardware
 Enhanced Willem + TSOP48 don't write high nibble

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
totti14 Posted - 12/27/2007 : 07:18:07
Hi,
my only usb powered enhance programmer(part numbers sanded) with TSOP48(ADP-042)from mcu dont't write the high nibble on my TE28F320 with 4 different chips.

Read ID OK
Erase OK
Blank check OK
Programm = Error at 0x000080 Chip = 0x6060 buffer = 0x603C

other test:

I write AA 55 AA 55 to my device
Read Result AA 00 AA 00

Read Flash (programmed with my friends Willem) works fine.



Any Idea ?
any IC on adapter damage ?

Thanks



Image Insert:

81.41 KB
3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 01/19/2008 : 00:30:37
I could not find exact schematic of this adapter. But there is a similar one from EZoFlash. You may check the adapter if anything wrong.
http://www.ezoflash.com/adapters/tsop48d2/schematic.htm
totti14 Posted - 01/16/2008 : 17:13:42
Hello,
now i have change all IC's on TSOP48 adapter.

The result is the same


When i make H/W Test and turn on VCC1 only grenn led get on next turn on Vpp and turn off VCC1 both led get on ?

Results:
VCC ON Pin1 0V Pin32 5,0V
VPP ON Pin1 12V Pin32 5,0V (VCC OFF)

I remove J3 then light correct Led.

VCC1 and VPP only connect over D1 and SW12/2.
D1 is OK an SW12/2 is open.

Well then?

Thanks
totti14

ZLM Posted - 12/29/2007 : 00:33:34
Seems adapter something wrong.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.12 sec. Snitz Forums 2000