MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Open Source Project Willem Programmer Hardware
 Programming a STM27C800 w/ Dual Powered Willem

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
chaos89-dot-com Posted - 05/28/2006 : 22:30:44
I am having problems programming my STM27C800 eproms. I am getting the right voltage on pin 32(12.5V)
I am using the same 16-bit adaptor as for my AM27C400 eproms.
I have noticed it takes like hours to erase the STM27C800 eproms.
Does it usually take hours to fully erase these STM27C800 eproms?
Also, am I supposed to use the supplied address cable? I did try that too.

Thanks in advance!
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ZLM Posted - 06/04/2006 : 16:11:03
STM27C800 should use UV eraser to erase. Not the programmer.

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.12 sec. Snitz Forums 2000