MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 True USB Willem Programmer (GQ-2X, GQ-3X, GQ-4X)
 Problem with AM27C256

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
lagaffe97 Posted - 09/21/2015 : 08:43:03
Hi,
i need help for this am27c256. I can't write it say me write error, adress=0x000000, buffer=0x90 eprom=0xFF. I use gq-4x.
Blank check is ok, read is ok, but fail to write. Eprom erased by UV. Before erasing, read wa ok too. When try to write, vcc light red stays on. Any idea? Thanks
4   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
lagaffe97 Posted - 10/18/2015 : 20:46:32
Some news...
Have received new chip and try to burn... same problem, it failed randomly at different sector!
A friend of mine let me use his batronix and it burned with no problem!
Seems my gq-4x have a problem because same problem writing M28f512...
Failed to write a 95080 too now...
Need to buy new programmer, but i don't understand why it broke down i used it only few times.
lagaffe97 Posted - 09/25/2015 : 07:24:26
Hi ZLM,
I've used slower speed with no result.
Id is correct too, i think too the problem comes from the chip! I'm waiting new chip and i will tell you if ok.
Thanks
ZLM Posted - 09/25/2015 : 07:06:51
Try followings:
1. use slower speed.
2. check the chip ID, you should get correct ID from software in your case.

If you can get correct ID, then the programmer should be fine and the problem may come from the chip.


lagaffe97 Posted - 09/23/2015 : 05:57:31
heu nobody has experienced this problem before?

MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.14 sec. Snitz Forums 2000