MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 Open Source Project Willem Programmer Hardware
 High voltage
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

D@nno

2 Posts

Posted - 01/16/2008 :  09:57:32  Show Profile  Reply with Quote
Hello, I'm having some strange voltage issues from my dual powered programmer. As per the tests in the forum:

vpp-26.6, 32.1, 45.7, 54.1
vcc-10.1

All pins have 8.6 except for following:

27-5.9
22-7.7

13,14,15,17,18,19,20,21,24,25,29 all have 0

The programmer is messing up my bins when programming, I'm always getting verify error with the chip not matching the buffer.

Any idea what is going on here?

Thanks, Dan
Reply #1

ZLM

2936 Posts

Posted - 01/16/2008 :  14:00:11  Show Profile  Reply with Quote
If the voltage is that high, then the programmer is broken. Do not program any chip.
Make sure your voltage meter is working correctly.

Use USB power only and test again.
Go to Top of Page
Reply #2

D@nno

2 Posts

Posted - 01/16/2008 :  14:28:30  Show Profile  Reply with Quote
My multimeter is working and those values were with usb power only. Will the chips I tried programming still be good?

Thanks for the reply, Dan
Go to Top of Page
Reply #3

ZLM

2936 Posts

Posted - 01/21/2008 :  10:00:52  Show Profile  Reply with Quote
Those chip should be fine. But it to be confirmed with a good working programmer.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.5 sec. Snitz Forums 2000