MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 True USB Willem Programmer (GQ-2X, GQ-3X, GQ-4X)
 Blank check stuck at 0%
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ddribin

5 Posts

Posted - 11/15/2015 :  22:28:29  Show Profile  Reply with Quote
Hi all,

I'm trying to use a GQ-4x4 on Windows 10 to program AM27C64 EPROMs. However, when I do a blank check, the progress bar is just stuck at 0%. I've let it run for many minutes, and it makes no progress.

How can I debug this?

Thanks,

-Dave
Reply #1

ZLM

2923 Posts

Posted - 11/18/2015 :  08:03:35  Show Profile  Reply with Quote
Download the latest software and see if it works.
Go to Top of Page
Reply #2

ddribin

5 Posts

Posted - 11/18/2015 :  12:00:16  Show Profile  Reply with Quote
I just downloaded GQUSBprg v7.04 and the blank check succeeds on the first attempt. But it then hangs again on subsequent attempts.

I also got a "Configuration update failed. #1=" error, (see screenshot). And also it seems to intermittently loose connection to the USB device, requiring re-plugging in of the cable.




63.76 KB
Go to Top of Page
Reply #3

ddribin

5 Posts

Posted - 12/07/2015 :  19:45:53  Show Profile  Reply with Quote
I downgraded to Windows 7, and now it works. So it seems like the Win10 drivers aren't up to par with the Win7 drivers.

-Dave
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.16 sec. Snitz Forums 2000