MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 TOP USB Programmer
 top853
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

honken

Sweden
8 Posts

Posted - 12/06/2007 :  13:11:14  Show Profile  Reply with Quote
I have a problems with my top853(have uv eraser)all brand new.
I can read 2732 and 27512 but i cant burn them.
With the new software it sas ex:20000:error! (file=ad,chip=ff)
Wath am i doing wrong.
And v2.52 dont showe checksum like v1.43.


Edited by - honken on 12/06/2007 13:24:42
Reply #1

ZLM

2926 Posts

Posted - 12/07/2007 :  08:55:43  Show Profile  Reply with Quote
Check the Vpp pin during the programming, to see if the 12V Vpp is correct.
Go to Top of Page
Reply #2

honken

Sweden
8 Posts

Posted - 12/07/2007 :  09:44:15  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZLM

Check the Vpp pin during the programming, to see if the 12V Vpp is correct.



I am newbe to this????
Did som testing today.
On the amd 27c512 it sas 4000 error file:f1 chip:ff ,i have erased it for 30 min.
On the ??? 2732 it sas oooo error file:49 chip ff ,erased it 30 min
Its the start adress for eproms but the eprom is blank if i check it on the top 853
Looks like it cant be erased or wath.
Its for my car,now i have driving with emulator to get it right but want a eprom.

thanks for the reply.

Edited by - honken on 12/07/2007 10:01:15
Go to Top of Page
Reply #3

ZLM

2926 Posts

Posted - 12/08/2007 :  18:10:23  Show Profile  Reply with Quote
Try any other chips for eliminating the programmer hardware issue.
The TOP software may have bugs on 27XX chips. You may need to try on the different software version.
Go to Top of Page
Reply #4

honken

Sweden
8 Posts

Posted - 12/11/2007 :  09:54:01  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZLM

Check the Vpp pin during the programming, to see if the 12V Vpp is correct.



Found ic pinouts for the 27512 and tested the vpp for 12.5v
there is 0v when its programming.
Go to Top of Page
Reply #5

honken

Sweden
8 Posts

Posted - 12/21/2007 :  03:18:58  Show Profile  Reply with Quote
Its fix nowe with help from support mcumall.

Edited by - honken on 12/21/2007 03:19:37
Go to Top of Page
Reply #6

ixlman

USA
8 Posts

Posted - 12/31/2007 :  08:43:37  Show Profile  Reply with Quote
What was the fix? Others are having the same problem.
Go to Top of Page
Reply #7

honken

Sweden
8 Posts

Posted - 02/16/2008 :  03:54:14  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ixlman

What was the fix? Others are having the same problem.



Not been here for a time but i hade no 12 volt on vpp and a transitor was burned.

Edited by - honken on 02/16/2008 03:55:30
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.37 sec. Snitz Forums 2000