MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 MCUmall Forums
 General Discuss
 GQ 4X4 problem
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

daniel62

Italy
5 Posts

Posted - 08/29/2019 :  09:13:23  Show Profile  Reply with Quote
Hi to everyone, I'm Daniele from Pesaro, Italy, I bought the GQ 4X4 programmer I have installed software and drivers but my computers (desktop and laptop) do not detect the hardware. When I insert the USB plug the programmer makes the two beeps and the green led turns on, but the PCs do not detect the programmer. In both I have Win 10 x64 and all the drivers are updated.
Reply #1

anniel

2543 Posts

Posted - 08/29/2019 :  10:26:39  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daniel62

Hi to everyone, I'm Daniele from Pesaro, Italy, I bought the GQ 4X4 programmer I have installed software and drivers but my computers (desktop and laptop) do not detect the hardware. When I insert the USB plug the programmer makes the two beeps and the green led turns on, but the PCs do not detect the programmer. In both I have Win 10 x64 and all the drivers are updated.


www.mcumall.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6954
Go to Top of Page
Reply #2

daniel62

Italy
5 Posts

Posted - 08/29/2019 :  12:11:21  Show Profile  Reply with Quote
Sorry me anniel, but in the device manager the line "other devices" and "unknown device" does not appear.
Go to Top of Page
Reply #3

anniel

2543 Posts

Posted - 08/29/2019 :  18:43:47  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daniel62

Sorry me anniel, but in the device manager the line "other devices" and "unknown device" does not appear.

Does your GQ-4X appear at all in the device manager?
Go to Top of Page
Reply #4

daniel62

Italy
5 Posts

Posted - 08/30/2019 :  03:31:17  Show Profile  Reply with Quote
Thanks anniel, yesterday it started to work.
Go to Top of Page
Reply #5

anniel

2543 Posts

Posted - 08/30/2019 :  04:51:02  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daniel62

Thanks anniel, yesterday it started to work.

Good!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
MCUmall EPROM BIOS Chip Burner Forum © Copyright 2003 - 2009 Mcumall Electronics Inc. Go To Top Of Page
Generated in 0.06 sec. Snitz Forums 2000